Dreamseed
Bilar, båtar och motor

Min blogg som går 0-100, illa kvickt!

november 26, 2015 14:03 by Admin
Tjena. Mitt namn är Calle och jag älskar allting som går fort här i världen. Kör själv en sportig liten bil som gärna dundrar fram över gatorna. Min tanke med att ha en blogg är som alla andra, att dela med mig av mina tankar och åsikter! Visst låter det superspännande, right?

Nog om mig och så går vi vidare till vad som är viktigt:

Den bilen som jag just nu är facinerad av är den nya modellen av Ferrari, 488 Spider! Vad den kommer att kosta är fortfarande okänt, men priset kommer inte att vara på min nivå, det kan jag lova. Den har en åttacylindrig bensinmotor och går på 0-100 på enbart 3.0 sekunder. Topphastigheten då, den är ju den viktigaste såklart? -325 km per timme, som du kan flyga fram i din stad. Lite snabbare än lokaltrafiken och betydligt mer tuff.

Just nu värderat 1.8 av 21 människor

  • Currently 1,761906/5 Stars.
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Taggar: bil, ferrari, motorer, reservdelar, lokaltrafik
Kategorier:
Actions: E-mail | Permalink | Kommentarer (0) | RSS